Minä ja sinä : kulttuuriset mallit suomalaisessa nettideittailussa - Holappa, Anne (Turun yliopiston julkaisuja, ISSN 0082-6987, 2023)
Me and you : the cultural models of Finnish online dating.
Keywords: digitaalinen kulttuuri; ihmissuhteet; parisuhde; seurustelu; deittailu; parinvalinta; verkkokeskustelu; verkkopalvelut; deittipalvelut; kognitiivinen antropologia; digital kultur; mänskliga relationer; parförhållande; sällskapande; dejtning; partnerval; nätdiskussion; nättjänster; dejtingtjänster; kognitiv antropologi; Suomi; Finland