Kalevalan runonlaulajien kainuulaispohjalaiset sukujuuret - Suorsa, Olavi (Oulu : Oulun yliopisto, 1987)
Summary: On the Kainuu and Ostrobothnian ancestry of the Kalevala bards.
Erip.: Faravid ; 1986, 10.
Keywords: runonlaulajat; sukututkimus; runosångare; släktforskning; Karjalainen, -- suku; Kettunen, -- suku; Malinen, -- suku; Perttunen, -- suku; Kalevala