"Sillä ainahan merimies sentään on erimies" : merimiesidentiteetit muuttuvassa maailmassa - Kallberg, Ulla; Turun yliopisto (Turun yliopiston julkaisuja, ISSN 0082-6987, 2022)
"For always a sailor is a different man" : seaman identities in a changing world.
Keywords: merimiehet; merenkulku; höyrylaivat; rahtilaivat; työyhteisöt; miehistö; perämiehet; ammatti-identiteetti; identiteetti; kansatiede; sjömän; sjöfart; ångbåtar; besättning (bemanning); styrmän; yrkesidentitet; identitet (självbild); etnologi; fraktfartyg; arbetsgemenskaper