Kansan ja kasvien kasvatusta : puutarhatieto kainuulaisen pihakulttuurin muutoksessa - Piirainen, Marjukka (Joensuu : University of Eastern Finland, 2022)
Nurturing plants and people : horticultural knowledge in the transformation of garden culture in Kainuu.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta.
Väitöskirja
Sisältää bibliografisia viitteitä.
Keywords: Popular education; Gardens; Gardeners; Horticulture; ammattitaito; kainuulaiset; kansanvalistus; kulttuurierot; pihat; puutarha-ala.; puutarhakasvit; puutarhaneuvonta; puutarhat; puutarhaviljely; puutarhanhoito; puutarhurit; naiset; taidot; tieto; muistitieto; yrkesskicklighet; invånare i Kajana; folkupplysning; kulturskillnader; gårdsplaner; trädgårdsbranschen; trädgårdsväxter; trädgårdsrådgivning; trädgårdar; trädgårdsodling; trädgårdsskötsel (arbete); trädgårdsmästare; kvinnor; färdigheter; kunskap; erfarenhetsberättelse; Kainuu; Kajanaland; väitöskirjat; doktorsavhandlingar