Kansanmusiikin keruu ja kansallinen katse : Erkki Ala-Könnin tallennustyö toisen tasavallan Suomessa vuosina 1941–1974 - Valo, Outi; Tampereen yliopisto (2019-). Informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunta ([Tampere] : Tampereen yliopisto, 2022)
Tiivistelmä.
Abstract.
Väitöskirja
Keywords: Ala-Könni, Erkki, -- 1911-1996.; 1941-1974; kansanmusiikki; perinteenkeruu; arkistoaineistot; perinteenkerääjät; perinteentutkijat; musiikintutkijat; etnomusikologia; perinnetieteet; oppihistoria; nationalismi; kansa (kansanihmiset); folkmusik; traditionsinsamling; arkivmaterial; traditionsinsamlare; traditionsforskare; musikforskare; etnomusikologi; traditionsvetenskap; lärdomshistoria; nationalism; folket; väitöskirjat; doktorsavhandlingar