Kaale džambena : Suomen mustalaiset laulavat = Finnish Gypsies sing. - Borg, Saska, 1914-1994; Åkerlund, Oskar; Lindgren, Vihtori; Keväänranta, Vilho ([Helsinki] : Suomalaisen kirjallisuuden seura : Love Records, 1972)
38 laulua.
Romaseileske hin me föjime ; Ku tenten ten file foloki ten ; Ku ma saven mansa, me sellaa kutti ; Kun isä vanha laitto mulle juoksijahevosen ; Ja ku Manne ja Aatu ku vastattain ne löi ; Ku kaikki mustilaisten pojathan ne veihtiänsä kohottaa ; Liinaharja hevonen ja liputtomat suitet ; Kaikki minun sukuni kauneita oli ; Että hyvää iltaa kaaleet ; Mikä pojat meille neuvoksi tulee ; Kutujensa, kamajensa ; Isoja iloja, laihoja lanteita...
Saska Borg (lauluääni). Oskar Åkerlund (lauluääni). Vihtori Emanuel Lindgren (lauluääni). Vilho Keväänranta (lauluääni). Severi Lindström, Manne Lindgren, Sandra Lindström, Frans Lindström, Hulda Lindström, Helli Vihreäranta, Alinda Grönstrand, Saara Långström, Hilkka Blomerus, Ester Lind, Ida Maria Schwartz, Rauha Ek, Miranda Grönstrand, Frans Grönstrand, Alinta Keväänranta, Aune Keväänranta, Rauha Keväänranta, Heikki Zitron, Aleksanteri Grönfors, Urpo Nyman, Oskari Nyman, Pekka Borg, Veijo Borg, Arvo-Valde Palmroth, Viljo Salojensaari.
Äänitys: 1966-1970.
Keywords: romanit; romanit; romer; kansanmusiikki; folkmusik