Kaale džambena : Suomen mustalaiset laulavat = Finnish Gypsies sing - Borg, Saska; Åkerlund, Oskar; Lindgren, Vihtori; Keväänranta, Vilho (Suomalaisen kirjallisuuden seura, 1972)
38 laulua.
Keywords: romanit; romer