Elämän herrat - Pulkkinen, Matti, 1944-2011 (Jyväskylä : Gummerus, 1980)
"Elämän herrat kertoo vihasta ja rakkaudesta, luovista ihmisistä ja lähimmäisistä, elämän koko prosessista. Se kertoo enemmästäkin, ajasta jonka olemme sikiönä kohdussa viettäneet ja jolla on ratkaiseva vaikutus myöhempään elämäämme. Lukija ei ehkä ole samaa mieltä, mutta lukematta ja kantaa ottamatta ei voi olla kukaan. Kuten suuri kirjallisuus aina Elämän herrat jättää lähtemättömän jäljen, tämä kirja voi muuttaa maailman koko kuvan!" -- (takakansiteksti)
Lisäpainokset: 2. p. 1980. - 3. p. 1981. - 3. p. 1985.
Keywords: ahdistus; behandlingsmetoder; foster; födsel; hoitomenetelmät; kehityspsykologia; kirjoittaminen; primaaliterapia; primalterapi; sikiö; skrivande; syntymä; utvecklingspsykologi; ångest; romaanit; romaner; samhällsromaner; yhteiskunnalliset romaanit