Kirjoitettu vaino : selviytymiskeinot juutalaisvainoista nuorten naisten päiväkirjoissa 1940-luvun Ranskassa ja Alankomaissa - Perämäki, Anna-Leena (Turun yliopiston julkaisuja, 2020)
Written persecution. Survival tactics in the diaries of young women during jewish persecution in France and the Netherlands in the 1940s.
Keywords: Berr, Hélène, : 1921-1945 : Päiväkirja 1942-1944; Jesion, Isabelle, : 1926-1971; Kaufmann, Elisabeth, : 1924-2003; Meyer, Anita; Frank, Anne, : 1929-1945 : Päiväkirja 12. kesäkuuta 1942-1. elokuuta 1944; juutalaisvainot; holokausti; päiväkirjat; naiset; juutalaisuus; juutalaiset; sota-aika; sodat; toinen maailmansota; selviytyminen; judeförföljelser; holocaust; dagböcker; kvinnor; krig; klara sig; judendom; judar; krigstid; andra världskriget; Ranska; Alankomaat; Frankrike; Nederländerna