Kielentutkimuksen menetelmiä. II, Aineistonkeruusta analyysiin - Luodonpää-Manni, Milla; Hamunen, Markus; Konstenius, Reetta Alexandra; Miestamo, Matti; Nikanne, Urpo; Sinnemäki, Kaius; Ainiala, Terhi; Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia, 2020)
English abstract.
Keywords: kielentutkimus; menetelmät; metateoriat; kielitiede; metodologia; språkforskning; metoder; metateorier; språkvetenskap; metodologi