Pildi sisse minek : artikleid välitööde alalt - Kalmre, Eda; Saarlo, Liina; Korb, Anu; Jaago, Kalev; Jaago, Tiiu; Kalkun, Andreas; Jürgenson, Aivar; Kalda, Mare; Tiidenberg, Katrin (Tartu : EKM Teaduskirjandus, 2019)
English summaries.
Pildi sisse minek : talletades ja uurides aega, ühiskonda, inimesi ja ennast ... / Eda Kalmre -- Kalevipoeg ja Dobrõnja : rahvaluule kogumisest Alutagusel 1950. aastatel / Liina Saarlo -- Ida-Siberi Minussinski piirkonna eestlaste ravitsejad, haigusseletused ja ravivõtted : traditsioonimuutused ja kogumiskontekst / Anu Korb -- Välitööd : Maidla näide / Kalev Jaago, Tiiu Jaago -- Informandiga voodis : lähedus ja intiimsed teemad välitöödel / Andreas Kalkun -- Lugude vahel ja piiride taga : välitööd konfliktses Kaukaasias / Aivar Jürgenson -- Kogukonna kodulehekülg geopeitus.ee kui traditsiooni varamu / Mare Kalda -- Usaldus internetis - juurdepääs ja suhted uuritavatega / Katrin Tiidenberg -- Artiklikogumiku autoritest.
Keywords: Tumblr (Electronic resource); kertomarunot; kansanrunous; kansanlääkintä; parantajat; perinteenkeruu; kenttätyö; folkloristiikka; oppihistoria; paikallishistoria (historia); seksuaalisuus; tabut; virolaiset; abhaasit; georgialaiset; sodat; geokätköily; valokuvablogit; verkkotutkimus; episka dikter; folkdiktning; folkmedicin; botare; traditionsinsamling; fältarbete; folkloristik; lärdomshistoria; lokalhistoria; sexualitet; tabun; ester; abchazer; georgier; krig; geocaching; fotobloggar; internetforskning; Viro; Siperia; Georgia; Abhasia; Estland; Sibirien; Georgien; Abchazien