Tyttöenergialla kasvaneet : postfeministisen populaarikulttuuri-ilmiön yhdessä muistellut merkitykset - Tormulainen, Aino, 1985- (Helsinki : Nuorisotutkimusseura ry. : Nuorisotutkimusverkosto, 2018)
Growing up with girl power. Meanings of post-feministic popular culture phenomenon gained through joint reminiscence.
Uppvuxna på flickenergi. Betydelsen av det postfeministiska populärkulturfenomenet i gemensam hågkomst.
Väitöskirja
Keywords: fanius; feminismi; identiteetti; kollektiivinen muisti; kulttuuri-identiteetti.; kulttuurintutkimus; lastenkulttuuri; muistelu; muistitieto; nuoret; nuorisokulttuuri; populaarikulttuuri; sukupolvikokemukset; sukupuoli-identiteetti.; tyttökulttuuri; tyttötutkimus; tyttöys; tytöt; fandom; feminism; identitet (självbild); kollektivt minne; kulturell identitet; kulturforskning; barnkultur; hågkomst; erfarenhetsberättelse; ungdomar; ungdomskultur; populärkultur; generationserfarenheter; könsidentitet; flickkultur; flickforskning; flickskap; flickor; väitöskirjat; doktorsavhandlingar