Jumalat, haltiat ja pyhät : eletty ortodoksisuus Karjalassa 1000-1900 - Laitila, Teuvo (Suomen Kirkkohistoriallisen Seuran toimituksia, 2017)
Gods, spirits and saints : lived Orthodox Christianity in Karelia, Northwest Russia, in 1000-1900.
Keywords: 1000-1900; folktradition; folktro; gammaltroende; hedendom; historia; kansanperinne; kansanusko; klosterväsen; kristendom; kristinusko; luostarilaitos; ortodoksinen kirkko; ortodoksisuus; ortodoksit; ortodoxa kyrkan; ortodoxa; ortodoxi; pakanuus; religion och religioner; religionshistoria; religiositet; taikausko; tro; usko; uskonnollisuus; uskonto ja uskonnot; uskontohistoria; vanhauskoiset; vidskepelse; Karelen; Karjala; Ryssland; Venäjä; Viena; Vitahavskarelen