Huuliharppujamivihko - Ojajärvi, Janne (Kaustinen : Kansanmusiikki-instituutti, 2015)
17 kappaletta.
Soitinnus: huuliharppu, melodia, sointumerkit, tabulatuurit.
Keywords: menuetit (sävellykset); polkat (sävellykset); polskat (sävellykset); valssit (sävellykset); menuetter (kompositioner); polkor (kompositioner); polskor (kompositioner); valser (kompositioner); kansanmusiikki; nuottijulkaisut; viihdemusiikki; folkmusik; musikalier; underhållningsmusik