Ammattilaisuuden ankkuripaikat : kinesteettinen ja kulttuurinen tieto Suomen merivartiostossa - Tiili, Miia-Leena (Helsinki : Suomen muinaismuistoyhdistys, 2016)
Tiivistelmä englanniksi.
Väitöskirja
Sisältää bibliografisia viitteitä.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: merivalvonta; merivartiostot; vartiolaivat; sotilasvirkamiehet; ammattikulttuuri; professionalismi; työnkuva; työkulttuuri; työtavat; liikeaisti; kulttuurivaikutukset; sosiaalinen vuorovaikutus; kansatiede; havsövervakning; sjöbevakningssektioner; bevakningsfartyg; militärtjänstemän; yrkeskultur; professionalism; arbetsbild; arbetskultur; arbetssätt; rörelsesinnet; kulturpåverkan; social interaktion; etnologi; Suomi; Finland; väitöskirjat; doktorsavhandlingar