Se åldern : Fataburen 2015 : Nordiska museets och Skansens årsbok - Carlsson, Anders; Nordiska museet (Fataburen, 2015)
Summary : See age.
Keywords: Forsling, Gunilla; Forsling, Lennart; Ouchterlony, Gunnar, : 1876-1970; Ouchterlony, Lisa, : 1875-1952; Ouchterlony, Wivica, : 1906-1996; Aging; elämänkaari; ikä; kaste (uskonto); kastevaatteet; lapsuus; lapsen asema; nuoruus; aikuistuminen; siirtymäriitit; naisen asema; ikärajat; eräretkeily; kansanusko; tontut; peikot; legendat; motiivit (vaikuttimet); kansantaide; henkilövalokuvaus; sukupolvet; ikäryhmät; ikääntyneet; vanhainkodit; ikääntyminen; museot; muistot; pitkäikäisyys; vanhusten asema; levnadslopp; ålder; dop; dopdräkter; barndom; barnets ställning; ungdom (skede); vuxenblivande; övergångsriter; kvinnans ställning; åldersgränser; vildmarksvandring; folktro; tomtar; troll; legender; motiv (orsaker); folkkonst; porträttfotografering; generationer; åldersgrupper; äldre; ålderdomshem; åldrande; museer; minnen (hågkomster); långt liv; äldres ställning; Ruotsi; Sverige