Ättestupans förvandlingar : åldrande, hot och rädsla under 350 år - Alexandersson, Pär (Acta Academiae Regiae Gustavi Adolphi, 2015)
The transformation of the family cliff : ageing, fright and fear over 350 years.
Keywords: Gautreks saga; åldrande; fornnordiska sagor; saagat; tolkning (kognition); tulkinta; ikääntyminen; vanhuus; ålderdom; Ruotsi; Sverige