Prozovij fol'klor sela Ploske na Černìgìvŝinì : teksti ta rozvìdki - Brìcina, Oleksandra Ûrìïvna; Golovaha, Ìnna Evgenìvna (Ìnstitut mistectvoznastva, fol'kloristiki ta etnologìï ìm. M. T. Ril's'kogo, 2004)
Myös venäjänkielinen tiivistelmä.
Keywords: berättartradition; folkliga berättare; kansankertojat; kertomusperinne; muntlig tradition; performance; performanssi; perinteentaitajat; suullinen perinne; traditionsbärare; Ukraina