Etnisyyden merkityksiä nuorten vertaissuhteissa : tutkimus maahanmuuttajataustaisten ja kantaväestön nuorten kohtaamisista nuorisotyön kentillä - Kivijärvi, Antti (Julkaisuja / Nuorisotutkimusverkosto & Nuorisotutkimusseura, ISSN 1799-9219, 2015)
Etnicitetens betydelse för ungdomars vänskapsförhållanden : en undersökning om möten mellan ungdomar med invandrarbakgrund och ungdomar från majoritetsbefolkningen inom ungdomsarbetet.
Keywords: betydelser (semantik); etnicitet; etniset suhteet; etniset vähemmistöt; etniska minoriteter; etniska relationer; etnisyys; invandrarbakgrund; kamratförhållanden; kantaväestö; kohtaaminen; maahanmuuttajatausta; merkitykset (semantiikka); monikulttuurisuus; mångkulturalism; mötande; nuoret; nuorisososiologia; nuorisotyö; ortsbor; ungdomar; ungdomsarbete; ungdomssociologi; vertaissuhteet; vuorovaikutus; växelverkan; monipaikkaisuus