Kåren Kellari : Karhulalaisdisko ja sen yhteisöt 1969-1979 - Avelin, Liisa, 1955- (Jyväskylä : Jyväskylän yliopisto, 2014)
Kåren Kellari : discotheque and its communities in Karhula 1969-1979.
Väitöskirja
Suomeksi; tiivistelmä englanniksi.
Sisältää bibliografisia viitteitä.
Keywords: diskon; diskot; erfarenhetsberättelse; fritidslokaler; gemenskaper; historia; historia; kulttuurihistoria; kulturhistoria; muistitieto; nuoret; nuorisokulttuuri; populaarikulttuuri; populärkultur; sammanhållning; ungdomar; ungdomskultur; vapaa-ajan tilat; yhteisöllisyys; yhteisöt; Karhula; Karhula; Kotka; Kotka; communality; communities; discotheque; pop culture; popkulttuuri; young people; youth culture; Kåren Kellari; doktorsavhandlingar; väitöskirjat; 1960-luku.; 1960-talet.; 1970-luku.; 1970-talet.