Paikantuneita haluja : seksuaalisuus ja tila Christer Kihlmanin tuotannossa - Carlson, Mikko (Nykykulttuurin tutkimuskeskuksen julkaisuja, 2014)
Myös suomenkielinen tiivistelmä.
Keywords: Kihlmanin, Christer, : 1930-; 1970-luku; 1970-talet; 1980-luku; 1980-talet; autofiktio; autofiktion; berättande; finlandssvensk litteratur; främmandeskap; halu; homoseksuaalisuus; homosexualitet; identiteetti; identitet (självbild); interkulturell växelverkan; kerronta; kulttuurienvälinen vuorovaikutus; lust; queer-forskning; queer-tutkimus; seksuaalisuus; sexualitet; suomenruotsalainen kirjallisuus; tekstilähtöinen kirjallisuudentutkimus; textcentrerad litteraturforskning; tila; toiseus; utrymme