Kuninkaan ja keisarin Nordenskiöldit - Kalleinen, Kristiina (Historiallisia tutkimuksia, 2014)
Kungens och kejsarens Nordenskiöldar.
Keywords: Nordenskiöld, Adolf Erik, : 1832-1901; Nordenskiöld, Karl, : 1837-1889; Nordenskiöld, Nils Gustaf, : 1792-1866; Nordenskiöld, Otto, : 1834-1916; Nordenskiöld, : suku; 1700-luku; 1700-talet; 1800-luku; 1800-talet; 1900-luku; 1900-talet; 1910-luku; 1910-talet; aateli; adel; Alikartano; autonoma tiden; autonomian aika; avioliitto; bergteknik; forskningsresande; forskningsresor; Frugård (Mäntsälä); geologer; geologit; henkilöhistoria; herrgårdar; historia; kartanot; kielikysymys; luonnontieteet; malminetsintä; malmletning; meteorologer; meteorologit; naturvetenskaper; personhistoria; riksdagar; ruotsinmielisyys; samhällsutveckling; släktgårdar; sociala nätverk; sosiaaliset verkostot; språkfrågan; statsråd (hederstitlar); sukutilat; svekomani; tutkimusmatkailijat; tutkimusmatkat; valtioneuvokset (arvonimet); valtiopäivät (kansanedustuslaitokset); vuoritekniikka; yhteiskuntakehitys; äktenskap; Mäntsälä; Nyland; Uusimaa