Arvostelijat : suomalaiset kriitikot ja heidän työnsä - Jokinen, Kimmo, 1958- (Jyväskylä : Jyväskylän yliopisto, 1988)
Summary: The reviewers.
Keywords: kriitikot; kirja-arvostelut.; kirjallisuuskritiikki; kritiker; litteraturrecensioner; litteraturkritik; Suomi; Finland