Obrazy vyšivki i obrâdovaâ semantika tekstilâ v tradiciâh Karelii - Survo, Vera (Kansatieteellisiä tutkimuksia Helsingin yliopistossa, ISSN 2341-569X, 2014)
Tiivistelmä. - Summary.
Keywords: kansanperinne; kansantaide; karjalaiset; kirjonta; kulttuuriperintö; kulttuurisidonnaisuus; käsityöperinne; maailmankatsomus; maailmankuva; perinne; tekstiilitaide; venäläiset; vepsäläiset; kansatiede; folktradition; folkkonst; karelare; broderi; kulturarv; kulturbundenhet; hantverkstradition; världsåskådning; världsbild; tradition; textilkonst; ryssar; vepser; vaatetustekstiilit; tekstiilit; beklädnadstextilier; textilier; etnologi; Aunus; Itä-Karjala; Karjalan tasavalta; Vepsänmaa; Olonets-Karelen; Östkarelen; Karelska republiken; Karjala; Karelen