Gösta Grotenfelt kansankulttuurin tutkijana ja tallentajana = Gösta Grotenfelt the scholar and recorder of peasant culture - Spoof, Sanna Kaisa, 1962- (Helsinki : Helsingin yliopisto, 1987)
Summary.
Keywords: henkilökuvat (henkilöhistoria); kansankulttuuri; kansatiede; maatalousmuseot; museologia; museot; perinteenkerääjät; tallennus; talonpoikaiskulttuuri; tutkijat; tutkimushistoria; personporträtt (personhistoria); folkkultur; etnologi; lantbruksmuseer; museologi; museer; traditionsinsamlare; inspelning (aktivitet); bondekultur; forskare; forskningshistoria; Grotenfelt, Gösta