Risteäviä eroja sataman arjessa - Steel, Tytti, 1973- (Helsinki : Helsingin yliopisto, 2013)
English summary: Intersections in the everyday life of harbours.
Tiivistelmä suomeksi.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
tvasen 2013
Väitöskirja
Sisältää lähde- ja kirjallisuusluettelon.
Keywords: arki; erfarenhetsberättelse; etnicitet; etnisyys; etnologi; hamnar; hamnarbetare; interkulturalism; intersektionaalisuus; intersektionalitet; intertekstuaalisuus; intertextualitet; kansatiede; kulttuurienvälisyys; kvinnor; könsroller; makt; muistitieto; naiset; samhällsklasser; satamat; satamatyöntekijät; sukupuoliroolit; valta; vardag; yhteiskuntaluokat; Helsingfors; Helsinki; Kotka; Kotka; doktorsavhandlingar; väitöskirjat; 1950-luku.; 1950-talet.