Legofolk : drängar, pigor och bönder i 1700- och 1800-talens Sverige - Harnesk, Börje. (Umeå : Umeå Universitet, 1990)
Summary: Farm servants and peasants in 18th and 19th century Sweden.
Väitöskirja
Keywords: arbetare; arbetstagare; bondekultur; historia; historia; landsbygdsbefolkning; landsbygdskultur; lantbruk; maaseutukulttuuri; maaseutuväestö; maatalous; obesutten befolkning; palveluammatit; serviceyrken; talonpoikaiskulttuuri; tilaton väestö; työläiset; työntekijät; Ruotsi; Sverige; doktorsavhandlingar; väitöskirjat; 1700-luku.; 1700-talet.; 1800-luku.; 1800-talet.