Puuterilumen lumo : tutkimus lumilautailukulttuurista - Hänninen, Riitta (Jyväskylä : Jyväskylän yliopisto, 2012)
The allure of powder snow : a study on snowboarding culture.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta.
Väitöskirja
Väitöskirja
Sisältää bibliografisia viitteitä.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: anarkia; elämäntapa; haastattelututkimus; kyselytutkimus; lumilautailu; nostalgia; nuorisokulttuuri; osakulttuurit; urheilu; anarki; livsstil; intervjuundersökning; enkätundersökning; snowboardåkning; nostalgi; ungdomskultur; delkulturer; sport och idrott; nuoret; tyylit; arvot (käsitykset); erottautuminen; vapaus; lumilautailijat; ungdomar; stilar; värderingar (uppfattningar); särskilja sig; frihet; snowboardåkare; kansatiede; etnologi; Suomi; Skotlanti; Iso-Britannia.; Finland; Skottland; Storbritannien; snowboarding; style; youth culture; post-subcultural theory; subculture; anarchy; väitöskirjat; doktorsavhandlingar