Vana kannel = Carmina popularia. 10, Paide ja Anna regilaulud - Eesti Kirjandusmuuseum; Eesti Rahvaluule Arhiiv; Kõiva, Ottilie; Oras, Janika (Tartu : Eesti kirjandusmuuseum : Eesti rahvaluule arhiiv, 2012)
Summary.
Sisältää bibliografisia viitteitä ja hakemiston.
Keywords: Estland; Viro; aineskokoelmat; dikter på kalevalamått; folkvisor; kalevalamittaiset runot; kansanlaulut