Päin näköä! : 16 suomalaista sarjakuvataiteilijaa - Hänninen, Ville; Römpötti, Harri (Like, 2011)
English summary.
Keywords: Ahokoivu, Mari, : 1984-; Ekebom, Terhi, : 1971-; Hagelberg, Matti, : 1964-; Heikkinen, Jyrki, : 1958-; Kovács, Kati, : 1963-; Lietzén, Mika, : 1974-; Moisseinen, Hanneriina, : 1978-; Musturi, Tommi, : 1975-; Mäkelä, Pauliina, : 1980-; Ranta, Ville, : 1978-; Rapi, Aapo, : 1977-; Sailamaa, Anna, : 1979-; Tietäväinen, Ville, : 1970-; Tukiainen, Katja, : 1969-; Turunen, Marko, : 1973-; Vähämäki, Amanda, : 1981-; 1990-2012; henkilöhistoria; konstutställningar; personhistoria; piirtäjät; sarjakuvat; sarjakuvataiteilijat; serieskapare; taidenäyttelyt; tecknade serier; tecknare; Finland; Suomi