Landskapsspejare (Fataburen, 2011)
Summary: Landscape scouts.
Keywords: kulttuurihistoria; kulttuurimaisema; kulttuuriympäristö; maisema; kulturhistoria; kulturlandskap; kulturmiljö; landskap (fysiska helheter); Ruotsi; Sverige