Stadilainen tapa päättää : tapaustutkimus NPM- ja demokratiadiskurssien artikuloitumisesta HKL-bussiliikenteen yhtiöittämisen yhteydessä - Mielonen, Eeva (Helsinki : Helsingin yliopisto, 2010)
Tiivistelmä.
Mikrokortti 7925.
Keywords: demokrati; demokratia; joukkoliikenne; kollektivtrafik; lähidemokratia; new public management; närdemokrati; uusi julkisjohtaminen; NPN; pro gradu -tutkielmat.; pro gradu-avhandlingar.