Inkeroismurteiston asemasta : suomen kielen ja karjalan murteita silmällä pitäen äännehistorian kannalta tarkastellut - Tunkelo, E. A., 1870-1953. (Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 1952)
Referat: Beziehungen der ingrischen Dialekte zu den finnischen und karelischen Dialekten.
Keywords: Finnish language -- Dialects; Ingrian language -- Dialects; Karelian language -- Dialects; asutushistoria; inkeroisen kieli; itämerensuomalaiset kielet; karjalaiset; karjalan kieli; kielisukulaisuus; suomen kieli; bebyggelsehistoria; ingriska; östersjöfinska språk; karelare; karelska; språkfrändskap; finska; Inkeri; Ingermanland