Identiteettien maisemat Saskatchewanin Uudessa Suomessa : uudisasutuksesta uusidentifikaatioon - Hännikäinen, Outi-Kristiina, 1969- (Turku : Siirtolaisuusinstituutti, 2010)
The landscape of identities in New Finland of Saskatchewan - from settlement to ethnic re-identification.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Väitöskirja
Sisältää bibliografisia viitteitä.
Keywords: alueellinen identiteetti; amerikafinländare; amerikansuomalaiset; begravningsplatser; betydelser (semantik); byggd miljö; byggnader; byggnadstradition; finländare i Kanada; finländare; finskhet; gravmonument; hautamuistomerkit; hautausmaat; identiteetti; identitet (självbild); kanadansuomalaiset; kansallinen identiteetti; landskap (fysiska helheter); lokal identitet; maisema; merkitykset (semantiikka); migranter; migration (människor); minnet (kognition); muisti (kognitio); namn; nationell identitet; nimet; paikka; plats; rakennettu ympäristö; rakennukset; rakennusperinne; siirtolaiset; siirtolaisuus; suomalaiset; suomalaisuus; Kanada -- Saskatchewan -- New Finland; Kanada; Kanada; Saskatchewan; Saskatchewan; New Finland; Uusi Suomi; doktorsavhandlingar; väitöskirjat