Sotavankien ja siviili-internoitujen sodanaikainen kuolleisuus : muonahuolto, tautisuus ja Punaisen Ristin toimettomuus 1939-44 - Westerlund, Lars (Historiallisia tutkimuksia, 2009)
Summary: Mortality of POWs and civil internees in Finland, 1939-44 : food supply, sickness and Red Cross negligence.
Keywords: Punainen Risti; 1939-1944; civilbefolkning; döda; dödsorsaker; fortsättningskriget; fångläger; internering; internointi; jatkosota; keskitysleirit; koncentrationsläger; krigsfångar; krigstid; kuolemansyyt; kuolleet; kuolleisuus; Lapin sota; Lapplandskriget; mortalitet; neuvostoliittolaiset; ryssar; saksalaiset; siviiliväestö; soldater; sota-aika; sotavangit; sotilaat; sovjetmedborgare; statistik (data); talvisota; tilastot; tyskar; vankileirit; venäläiset; vinterkriget; Finland; Suomi