Kansakunta kilpasilla : urheilu nationalismin kanavana ja lähteenä Suomessa 1900-1952 - Kokkonen, Jouko (Bibliotheca historica, ISSN 1238-3503, 2008)
Summary: A competing nation : sports as channel and source of nationalism in Finland 1900-1952.
Keywords: kilpaurheilu; historia; urheilu; nationalismi; kansallisuusaate; tävlingsidrott; sport och idrott; nationalism; nationalitetsidén; Suomi; Finland