Bittien poetiikka : digitaalisen fiktion toiminta ja tulkinta ergodisen semiotiikan näkökulmasta - Nortela, Mikko, 1969- (Joensuu : Joensuun yliopisto, 2008)
Abstract. The poetic of the bit : the interpretation and textual processes of digital fiction from an ergodic semiotic perspective.
Väitöskirja
Keywords: fiktio; hyperteksti; ihminen; interaktiivisuus; kirjallisuus; kyberavaruus; kyberteksti; semiotiikka; tietokoneet; tietokonepelit; vuorovaikutus; fiktion; hypertext; människan; interaktivitet; litteratur; cyberrymd; cybertext; semiotik; datorer; datorspel; växelverkan; ergodinen kirjallisuus; ergodinen semiotiikka; kybersemiotiikka; väitöskirjat; doktorsavhandlingar