Minun tuuleni, minun mereni : koettu ja eletty paikka Joni Skiftesvikin martinniemeläisteoksissa - Koho, Satu ([S. Koho], 2008)
Abstract: My wind, my sea : the experiencing and living a place in Joni Skiftesvik's Martinniemi-novels.
Keywords: Skiftesvik, Joni : Kotikoivuinen mies; Skiftesvik, Joni : Salli Koistisen talvisota; Skiftesvik, Joni : Tuulenpesä; henkilöt; identiteetti; kaunokirjallisuus; kirjallisuudentutkimus; maisema; paikka; romaanit; suomenkielinen kirjallisuus; teemat (kerronta); tila; personer (individer); identitet (självbild); skönlitteratur; litteraturvetenskap; landskap (fysiska helheter); plats; romaner; litteratur på finska; teman (berättande); utrymme; Martinniemi (Oulu); Martinniemi (Uleåborg)