Veljeyttä viimeiseen saakka : Suomen ja Saksan kirkkojen suhteet toisen maailmansodan aikana 1940-44 - Murtorinne, Eino (Suomen Kirkkohistoriallisen Seuran toimituksia, 1975)
Zusammenfassung.
Keywords: Suomen evankelis-luterilainen kirkko; 1940-1944; 1940-luku; 1940-talet; Lutheran Church in Finland : History; Lutheran Church in Germany : History; fortsättningskriget; internationella relationer; jatkosota; kansainväliset suhteet; kirkko (instituutio); kirkkohistoria; kyrkan (institution); kyrkohistoria; Finland; Saksa; Suomi; Tyskland