Världsbild under sammanställning : individ, ensamhet och gemenskap i Ulla-Lena Lundbergs författarskap - Gustafsson, Ulrika, 1978- (Åbo : Åbo Akademis förlag, 2007)
Summary: Worldview under assemblage : the individual, solitude and community in Ulla-Lena Lundberg's writings.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Väitöskirja
Keywords: individualismi; kirjallisuudentutkimus; kollektivismi; motiivit (aihelmat); muistelmat; romaanit; suomenruotsalainen kirjallisuus; individualism; litteraturvetenskap; kollektivism; motiv (ämnen); memoarer; romaner; finlandssvensk litteratur; Lundberg, Ulla-Lena.; väitöskirjat; doktorsavhandlingar