Realistisen valtavirtauksen aatteet ja niiden kontinuitiivisuus Suomen kirjallisuudessa vuosisadan alkuun saakka : kaunokirjallisuuden ja sen arvostelun aatehistoriallinen tutkimus - Lappalainen, Pekka (Jyväskylä studies in the arts, 1967)
Zusammenfassung: Die Ideen der realistischen Hauptströmung und ihre Kontinuität in der Literatur von Finnland bis zum Anfang des Jahrhunderts.
Keywords: Finnish literature : History and criticism; Realism in literature; aatehistoria; idéhistoria; kirjallisuudentutkimus; litteraturvetenskap; realismi