Adalbert Stifter - biedermeier-romaanin mestari - Viljanen, Lauri ([Helsinki] : [Suomalaisen Kirjallisuuden Seura], 1979)
Résumé: Le Maître du roman biedermeier.
Erip. teoksesta Kirjallisuudentutkijain seuran vuosikirja 31, 1979.
Keywords: biedermeier; biedermeier; litteratur på tyska; saksankielinen kirjallisuus; Saksa; Tyskland; Stifter, Adalbert; 1800-luku.; 1800-talet.