Adalbert Stifter - biedermeier-romaanin mestari - Viljanen, Lauri ([Suomalaisen Kirjallisuuden Seura], 1979)
Résumé: Le Maître du roman biedermeier.
Keywords: Stifter, Adalbert; 1800-luku; 1800-talet; biedermeier; litteratur på tyska; saksankielinen kirjallisuus; Saksa; Tyskland