Stalinismin lyhyt kurssi : suomalaiset Moskovan Lenin-koulussa 1926-1938 - Krekola, Joni (Bibliotheca historica, ISSN 1238-3503, 2006)
Summary: A short course of Stalinism : Finns at the International Lenin School, Moscow, 1926-1938.
Keywords: Lenin-koulu; Suomen kommunistinen puolue; 1920-luku; 1920-talet; 1930-luku; 1930-talet; att studera; finländare; ideologiat; ideologier; kommunism; kommunismi; kommunister; kommunistit; läroanstalter; opetus; opiskelu; oppilaitokset; poliittinen historia; politisk historia; stalinism; stalinismi; suomalaiset; undervisning; Finland; Neuvostoliitto; Sovjetunionen; Suomi