"Sinä olet viisas tyttö, mutta Jumala on viisaampi" : naisen kuva, roolit ja rooli-ihanteet Hilja Haahden tuotannossa 1895-1966 - Aro-Heinilä, Irja, 1947- ([Helsinki] : [I. Aro-Heinilä], 2005)
Summary: "You are a wise girl, but God is wiser still" : decipition of women, roles and ideal roles in the production of Hilja Haahti, 1895-1966.
Väitöskirja
Keywords: kirjallisuudenhistoria; kirjallisuudentutkimus; kvinnans ställning; kvinnohistoria; litteraturhistoria; litteraturvetenskap; naisen asema; naishistoria; religiös litteratur; underhållningslitteratur; uskonnollinen kirjallisuus; viihdekirjallisuus; Finland; Suomi; Haahti, Hilja, -- 1874-1966.; doktorsavhandlingar; väitöskirjat; 1900-luku.; 1900-talet.