Sukukansaohjelman arki : suomalais-ugrilainen perintö ja arkipäivä : Studia Fenno-Ugrica 21.9.-16.11.2004 - Kokkonen, Paula (Castrenianumin toimitteita, 2005)
Summary.
Keywords: Sukukansaohjelma; etninen identiteetti; etniset ryhmät; interferenssi (kielitiede); kansalliset vähemmistöt; karjalan kieli; kielenhuolto; kieltenopetus; kulttuuri; kulttuuriantropologia; kulttuuriperintö; leksikografia; nenetsit; pohjoissaame; poronhoito; saamelaiset; saamelaiskielet; suomalais-ugrilaiset kansat; suomalais-ugrilaiset kielet; etnisk identitet; etniska grupper; interferens (språkvetenskap); nationella minoriteter; karelska; språkvård; språkundervisning; kultur; kulturantropologi; kulturarv; lexikografi; nentser; nordsamiska; renskötsel (arbete); samer; samiska språk; finsk-ugriska folk; finsk-ugriska språk; Siperia; Venäjä; Sibirien; Ryssland; kielipesät; kirjakielen kehitys