Merkillinen kone : informaatioteknologia, kokemus ja kertomus - Uotinen, Johanna (Joensuun yliopiston humanistisia julkaisuja, 2005)
Summary: The meaningful machine - information technology, experience and narrative.
Keywords: arki; etnografia; kokemukset; kokemuskerronta; kulttuuri; loppukäyttäjät; narratologia; sosiaaliset vaikutukset; sukupuoli; tieto- ja viestintätekniikka; tietokoneet; tietotekniikka; tietoyhteiskunta; vardag; etnografi; erfarenheter; erfarenhetsberättande; kultur; slutanvändare; narratologi; sociala effekter; kön; informations- och kommunikationsteknik; datorer; informationsteknik; informationssamhälle