Vårdande och icke-vårdande tröst - Roxberg, Åsa, 1953- (Åbo : Åbo Akademis förlag ; Pargas : Tibo-Trading [jakaja], 2005)
Abstract: Caring and non-caring consolation.
Sammandrag.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Väitöskirja
Keywords: Bereavement; Emotions; Empathy; Ethics, Nursing; Grief; Interpersonal Relations; Nursing Care; Nursing Research; Pastoral Care; Religion; Stress, Psychological; hoito; hoitoetiikka; hoitotiede; hoitotyö; kärsimys; lohdutus; uhriutuminen; uhrit; uskonnollisuus; vård; vårdetik; vårdvetenskap; vårdarbete; lidande; tröst; offermentalitet; offer (drabbade); religiositet; Academic Dissertation; väitöskirjat; doktorsavhandlingar