Suositellut, valitut ja luetut : kirjallisuus kirjastoissa 1918-1939 - Eskola, Eija (Acta Universitatis Tamperensis, 2004)
Summary: Recommended, selected and read : literature in libraries 1918-1939.
Keywords: Kannila, Helle; Arvosteleva kirjaluettelo; 1918-1939; aineistonvalinta; arvottaminen; hankinta; kaunokirjallisuus; kirjastot; lainaustoiminta; lukeminen; lukemistutkimus; yleiset kirjastot; medieval; värdesättning; anskaffning; skönlitteratur; bibliotek; utlåningsverksamhet; läsning; läsundersökning; allmänna bibliotek; Suomi; Finland