Patruunat ja poliitikot : yritysjohtajat taloudellisina ja poliittisina toimijoina Suomessa 1600-1920 - Karonen, Petri, 1966- (Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 2004)
Abstract: Masters and politicians : business managers as economic and political actors in Finland, 1600-1920.
Yritykset, liiketoiminnan kustannukset ja institutionaaliset muutokset pitkällä aikavälillä tarkasteltuna -projekti.
Keywords: poliittinen eliitti; historia; liikkeenjohto; liiketoiminta; politiikka; porvaristo; taloushistoria; yritysjohtajat; politisk elit; historia; företagsledning; affärsverksamhet; politik; borgerskapet; ekonomisk historia; företagsledare; Suomi; Finland; 1600-1920